Reise

Dra til amalfi for kreativ inspirasjon

Ønsker du inspirasjon til å bli mer produktiv i kunst, hva det kan være, hvorfor ikke bestille litt tid i Amalfi? Villaer i området er utrolig rike på de ulike elementene som er garantert å inspirere kunstnere av alle slag. Richard Wagner ferdig en av hans operaer cloistered i en av klostre-slått-hotellene her, og Hendrik Ibsen ferdig et skuespill der. En ukjent antall malere og fotografer fortsetter å besøke og bli inspirert av dette praktfulle området. Hvorfor ikke bli en av dem?

Når det gjelder kunst og inspirasjon, ikke noe taktslagene Italia: mange malere, musikere og forfattere fra fortiden, nåtiden og fremtiden kan attest til det! Likevel, denne regionen har en sjarm alle sine egne. Finne ut akkurat hva du finner rundt de Amalfi villaene som kan hjelpe inspirere deg på kunstnerisk helligdager.

Lyset

Som enhver artist vil fortelle deg, det handler om lys - og det er hva du finner massevis av langs kysten ved Amalfi. Villaer i området er badet i slags lys som har inspirert kunstnere som arbeider i mange ulike medier gjennom tidene. Malerne fra fortiden, både gamle og nyere; fotografer gjennom årene; filmskapere, både kunstneriske og kommersielle; og dramatikere, forfattere, musikere og skuespillere. Så mange har begynt og fullført arbeid her.

Mange har vokset lyrisk om toskanske solen, men mindre kjent (unntatt innsidere) er magisk sollyset som kysser kysten av Amalfi. Villaer på klippen sidene, for eksempel sole seg i kult men lyse sollys direkte ovenfor og reflekteres fra turkise vannet under - det er virkelig slags lys som inspirerer.

Omgivelsene

Nok om lyset, hva om utsikt? Naturskjønne Panoramabilder naturens storhet innramming menneskeskapte artisteri er hva du finner i overflod her. Hjem møysommelig skåret ut av klipper, sterk hvit mot grå og lyse elektrisk blues; dramatiske juv og milde åser; Bysantinske og barokk arkitektur og smale brosteinsbelagte turer gjennom sjarmerende landsbyer - er det ting av drømmer.

Materialene

Uten tvil finnes det beste papiret i verden her. Lokale fabrikker produserer såkalt bambagina, en frodige, tykke håndlaget papir som har blitt sagt å "fremkalle en hel verden til kunstneren som er følsomme for forslag fra disse stedene" - etter artist Giuseppe Leone. Forestille seg sette godt inked penn til slike sider, eller legge ned fargedybden for et maleri; Hvem vet hva man kan gjøre med riktig papir i innstillingen riktig? Cartiera Amatruda er kanskje det mest berømte papiret, har blitt gjort i en gammel papirfabrikk samme måte siden 1400-tallet - deres notisbøker og løse papirer er svært ettertraktet.

Smaker å opprettholde

Hva er en kunstnerisk ferie uten fantastiske mat og drikke? Kafeer og restauranter langs kysten er aldri mindre enn den berømte limoncello likøren! Laget av lokale sitroner kjent som sfusato amalfino, er det det beste akkompagnementet til fantastiske smaker og smaker av italiensk rikelig i området.