Reise

4 måter å studere kan i utlandet være å leve i fortiden

Det er ganske vanlig for studenter å reise utenlands for å lære historie. Kursene i dag kan være navn, snakker til kulturelle studier eller internasjonale studier, men det er fortsatt imperativ av forstå bakgrunnen historier av utenlandske nasjoner og folk - og det er fortsatt en romantisk grave i røttene av nye og eksotiske steder studere i utlandet.

Gå i sko av romerne

Lese verk av Cicero, Tacitus, og Titus Livius kan gi tidligere liv i detalj. Kvaliteten på verkene til gamle romerne er tydelig i deres fortsatt innflytelse. Men lesing er en reise og leve og studere i utlandet er ganske en annen. Kan du lukke øynene og tenke du spaserer med centurioner, gladiatorer og slaver for å gå i gatene i Roma, vandre feltene rundt Sicilia og tour de gamle stiene i Nord-Italia. Denne effekten, kan over tid, bringe en enestående aspekt til din forståelse av historie i det store riket.

Vandre banene for greske filosofer

En kjærlighet historie betyr fortiden vil aldri bli tørre. Studenter som liker poring over fortiden lei aldri av historiebøkene avslører moduler og outs av arkitektur, filosofi, politikk og livene til de gamle grekerne. Men når studere i utlandet i Hellas, studenter har et helt annet perspektiv på dette episke stadiet i vestlig sivilisasjon. En epoke som etablert grunnlaget for moderne filosofi, sjansen til å engasjere seg med ideene til Platon, Aristoteles, sofistene, epikureerne og andre mens sitter i sine møterom og amfiteater vil gi en sensorisk appell og fantasi til deres bryting med filosofi.

Absorbere minner fra skyttergravene

Noen studier av fortiden krever fantasi og følelsen mer enn de fleste. Dette er sikkert sant i noen undersøkelse av skyttergravene i første verdenskrig I og II. Fra Verdun til Somme til Ypres innebærer studere i utlandet i Frankrike og Belgia for å bedre vurdere årsaker til og konsekvensene av disse betydningsfull krigene ikke bare kaldt hard resonnement. Ren tap av liv og potent innvirkning på nasjonale og internasjonale identitet betyr at studenter bør sette pris på den emosjonelle siden til skyttergravene, og det er slett ingen bedre måte enn å besøke hellig jord og nærliggende museer og minnesmerker.

Drikke i Londons historie

Historie kan være en rotete affære. Tråder historier, tegn og sammenflettede fakta kan bety en lineær bane eller oversikt ganske enkelt ikke gir en emne eller epoke rettferdighet. Denne Hvorfor studere i utlandet i London er så nyttig i å gi deg en opplevelse som tidsreiser. London er en by som tar stolthet i å vise fram sin betydelig historie gå sine hektiske gater, museer og utstillinger lar deg oppleve berusende mange fasetter som tolkes liv i de mange forskjellige tidsepokene som utgjør denne byens fortid.