Reise

Utforske kunst Andalucia på en skoletur

Som det nest største området i Spania er Andalucia et fantastisk område som har mye å tilby lærere planlegger en skoletur dit. Strendene er en stor uavgjort for ferie goers, er en av de viktigste attraksjonene i regionen tradisjonelle historie og kulturelle attributter som oppsto det. Muslimske tradisjon og arkitektur blande med klassisk påvirkning igjen fra grekerne og romerne, er det en viss skjønnhet til kunst og arkitektur i byen som studenter ikke finner andre steder på en skoletur. Når du er i regionen, bør studenter oppmuntres til å lære mer om kunstneren Picasso og hans verker, deretter hodet over til senter for samtidskunst å se noen moderne verker av regionen.

Picasso

Født i Malaga i en middelklasse familie, hvor hans far var en kunstneren og kunsten lærer, Pablo Picasso omfavnet kunst i tidlig alder og gikk på å bli en av de viktigste skikkelsene i moderne kunst. Han finpusset sine ferdigheter under hans formynderskap og senere på the Royal Academy San Fernando, Picasso ble en svært dyktig artist.

Selv om han tilbrakte mesteparten av sitt voksne liv i Frankrike i dag på skoletur, kan du besøke den Museo Picasso i hans fødested. Museet åpnet i 2003, og er basert på Plaza de la Merced, kun 200 meter fra hvor han ble født. Det er over 285 gjenstander og objekter som har blitt donert til museet av Picassos familie og venner som bidrar til å gi besøkende en avrundet visning av kunstnerens liv og verk. En bonus av besøk på Museo Picasso i Malaga er sjansen til å se arkitektur av bygningen, som ble bygget over restene av et palass, noen stykker som fortsatt overleve. Husk å sjekke ut skissebøker og kunstverk som ble donert av Picassos datter.

Sentrum av samtidskunst

Hensikt grunnlagt og bygget i Malaga sentrum av bystyret, var sentrum for moderne kunst utformet som et sted å dele og fremme 20 og 21 kunst. Åpnet i 2003, er dette museet definitivt verdt et sted på reiseruten til en skoletur til Andalucia. De fungerer som utgjør den permanente samlingen har en bestemt lener seg mot kunsten av de siste tiårene, med verker av Damian Hirst, Julian Opie og Thomas Ruff, bare for å nevne noen. Det er et annet element oppmerksomhet til verker av spanske kunstnere fra 1980, som tjener til å presentere en rik kulturarv som er så moderne som det er bredt.