Reise

Fem cruise misforståelser

Ferie på et cruise er en av de mest luksuriøse måtene å ferie, men mange reisende gi det fordi de tror det ikke er riktig for dem. Dessverre glipp de en flott ferie mulighet uten noensinne lære sannheten om cruising.

Hva er de fem vanligste misforståelsene om cruising?

1. Cruising er altfor formelle for meg!

Ikke nødvendigvis. Visse hendelser på cruise kan være formell, men det er mange casual alternativer, også. Vedtaket er gjort av reisende. Hvis du vil "kle til niere" og lage en førsteklasses cruiseopplevelse, har du dette alternativet. Men hvis du er mer jeans og en kald øl type, du vil fremdeles passe rett i. Husk, selv formelle aktiviteter på et cruise er ikke så restriktive. Tenk deg middag på en fin restaurant, i motsetning til et høyt samfunnet ballen.

2. Jeg er også helsebevisste å cruise!

Cruise er kjent for sine omfattende mat sprer seg, ofte tilgjengelig 24 timer i døgnet. Hvis du ønsket å nyte mens på havet, er muligheten definitivt tilgjengelig. Men hvis du ser på vekten din, eller du har helsemessige bekymringer og trenger å unngå overindulgence, er det fortsatt mange alternativer. Fleste liker å skape en blanding av overbærende behandler og helse bevisste valg, som tillater dem å nyte best av begge verdener mens de ferie.

3. Fast på et skip? Jeg blir lei!

Sannsynligvis ikke. Cruise er noen av de mest aktive stedene på planeten. Tenk deg en by travle med alle slags rekreasjon: fine dining, spill, teater, butikker og mer. Du finner alt dette og mer på cruise. Noen cruise selv tilbyr berikelse aktiviteter, slik at reisende kan lære en ny ferdighet mens på havet. Det er også mange måter å slappe av, inkludert spa avtaler og timer slapper av onboard bassengene.

4. Cruise er for eldre!

Om mange seniorer elsker å cruise, vil du sannsynligvis finne folk i alle aldre på et cruiseskip. Det er selv tema cruise rettet mot barn, familier eller små singler.

5. En uke fast på en båt høres ikke mye ut som en ferie!

I tillegg til alt det er å gjøre om bord, de fleste cruise dock i forskjellige port byene hele turen. Du får se eksotiske destinasjoner verden rundt mens du reiser.

Ikke vite den virkelige svarene på spørsmålene kan gjøre deg glipp av moroa du kan få mens på et cruise. Ikke gjør den feilen.