Reise

Studere i utlandet i catalonia - læring klassikere

Klassikere i klasserommet er opptatt med gamle tekstene, supplert med andre skriftlig bevis, som inskripsjoner og ostraka (mindre formelle skrive på et stykke keramikk eller stein) og noen bilder av objekter og nettsteder. Studere i utlandet gir klassikere studenter mulighet til å gå gjennom nettsteder og verdsette oppsettet, skala og estetiske detaljer på stedet, og besøke Museets samlinger som holder religiøse, militære og daglige. Catalonia er en region som er velegnet til klassikere skoleklasser studerte i utlandet, med attraksjoner som de gamle byene Tarraco og Empúries og en rekke høykvalitets museer.

Tarraco

En UNESCO World Heritage Site, den gamle byen Tarraco (på moderne byen Tarragona) er en av de største gjenlevende nettstedene i Roman Hispania. Dens historie forut sannsynligvis ankomsten av romerne, som Ibererne bebodd regionen og hadde kommersielle kontakter med fønikerne og grekerne langs kysten. Under den andre punerkrigen mellom Roma og Carthage, romerne ankom mer omfattende tallene i den iberiske halvøyen og i løpet av to hundre år, erobret den. Tarraco gitt en tilførsel base for kriger mot Ibererne og frem i sin egen rett, med byggearbeider - inkludert, i den nærliggende landsbygden, en akvedukt og en grav kalt Torre dels Escipions - som i dag.

Klassikere skoleklasser kan utforske ruinene av byen, på jakt etter inskripsjoner og fønikiske og besøke nærliggende akvedukten og graven. Det er også en Tarragona arkeologiske Museum med en sterk samling av romersk og tidlig kristen gjenstander, inkludert et vakkert veggmaleri av en peacock og flere velformede verk.

Empúries

Byen Empúries ble grunnlagt av greske kolonister fra Fokaia i 575 F.Kr, på en liten øy ved munningen av elven Fluvià. De ga den navnet bosetning, betyr "trading sted". Kolonistene flyttet senere til fastlandet. (Byen er nå helt på fastlandet, som silting har skiftet kysten.) Om Empúries overlevde uavhengig da romerne bosatte seg den iberiske halvøyen, førte sin avgjørelse til side med Pompeius mot Cæsar til sine tap av autonomi Cæsar vant. Den senere avvist og ble forlatt.

Det er en interessant arkitektoniske øvelse for klassikere studenter besøker Empúries studere i utlandet: sammenligne greske tilpasningen av bygninger til kupert terreng og romerske bosetning plan pålagt landskapet. En rekke religiøse strukturer gjenstår, inkludert templer til Artemis, Zeus-Serapis og Capitoline triaden av Jupiter, Juno og Minerva, samt en tidlig basilika.

Barcelona arkeologiske Museum

Et besøk til Barcelona arkeologiske museet er en utmerket slutt å studere i utlandet i Catalonia. Funn fra underwater arkeologi, har samlingene knyttet til Empúries og andre steder, og en rekke spesielle utstillinger.