Reise

Roma - gamle underverkene rundt hvert hjørne

For elskere av historie, kan få byer være ganske så attraktiv som Roma. Hvis du ordner Fiumicino-flyplassen for å tilbringe litt tid i byen, er det mange utrolige attraksjoner som vil tillate deg å oppdage den gamle siden til byen. Her er noen av beste å sette på din reiserute under ditt besøk.

Forum Romanum

Forum Romanum var i sentrum av Roma, noe som gjør det til et høydepunkt for mange. Du kan SUSE forbi den på Fiumicino-flyplassen, men du absolutt trenger å komme tilbake til fots å utforske. Dette store området er fylt med ruinene av templer, offentlige rom og basilikaene, alle er fortsatt veldig imponerende. Du kan virkelig forestille hva det må ha vært som når du går rundt ruinene og se høydepunkter som Arch Septimius Severus, Curia og tempel Saturn.

Circo Massimo

Dette var den største stadionet i gamle Roma, sitteplasser opptil 250.000 mennesker; Det var der folkemengder ville samle se chariot løp så langt tilbake som 300-tallet F.Kr. Selv om det ikke er mye å se nå, er det fortsatt verdt et besøk å forestille seg hva det må ha vært som tilbake i dag.

Imperial fora

Imperial fora består av fire fora Nerva, Augustus Cæsar og Trajan, som har det meste blitt undersøkt når de ble begravet tilbake i 1930. Nå kan du utforske ulike templer og andre ruinene rundt dem. Mercati di Traiano er et av høydepunktene, samt Trajansøylen (Colonna di Traiano), med sin svært detaljerte relieffer.

Palazzo Valentini

Disse gamle hus ligger under en store herskapshuset er nå en beste turistattraksjon i Roma. En annen attraksjon du kan passere nærheten på Fiumicino-flyplassen, det er ikke vanskelig å finne veien her når du returnerer til fots. Det er en audiovisuell skjerm å nyte, som virkelig bidrar til å bringe den til liv så du kan forestille deg hvordan livet pleide å være i gamle byen.

Colosseum

Sist men ikke minst, er Colosseum symbolet i Roma, og en av de mest gjenkjennelige landemerkene i verden. Arenaen pleide å sitte 50.000 folk, som ville se den blodige gladiator kamper. Det ble bygget i det første Århundret, og er fortsatt en fantastisk syn å se. Du kan ganske enkelt besøke Roma uten å se dette.

Utforske underverkene i Roma

Etter ankomst på din Fiumicino-flyplassen, må du ha noen eller alle, over attraksjonene på listen. Mange som besøker Roma for å få kontakt med sin fortid og utheving alle gir deg et glimt inn i historien om en av de mest fascinerende gamle byer i verden.