Reise

Paris katakombene: venture dypt under overflaten

Katakombene i Paris er offisielt kjent i fransk som l'Ossuaire Municipal. Dette er en spennende og makabre ser du hodet rett ned under overflaten av Paris, og noen severdigheter i byen er sannsynlig å gjøre slikt inntrykk på deg. Her er hva du trenger å vite om du ønsker å besøke etter ankomst på Charles de Gaulle flyplasstransport.

Hva er katakombene i Paris?

Hvis du velger å besøke katakombene når du ordner Charles de Gaulle Flyplasstransport, finner du deg selv på vei ned til ossuariet som ligger 20 meter under gatene i Paris, Sør for det som byporten. Over seks millioner mennesker er begravet her, i en hule som utgjør en del av det som "stein miles".

Faktisk bruddene Paris, eller ' les carrières de Paris, er mye større og dette er bare ett avsnitt. Imidlertid er bruddene som helhet ofte referert til som katakombene.

Nå katakombene er en av byen Paris' museer, sammen med en annen 13 museer, og er en topp attraksjon for alle som besøker byen.

Historien til katakombene

Steinen som ble utvunnet fra gruvene ble brukt til å bygge Louvre og Notre Dame-katedralen, men da gruven ikke ble i bruk helst mer, det ble brukt som katakombene. Disse åpnet på 1700-tallet, og de ble populære blant turister på 1800-tallet. Faktisk helt siden 1874 er katakombene åpent for publikum.

Kroppen var plassert her på grunn av nedleggelsen av kirkegårder, som samtidig utgjør en helserisiko. Mange berømte mennesker er begravet her, inkludert forfatteren Jean de La Fontaine, maleren Simon Vouet og arkitekt Claude Perrault. Mange ble også gravlagt her under revolusjonen.

Hva du ser på en tur

Som du trundle over gatene på din Charles de Gaulle Flyplasstransport til Paris, vurdere hva som ligger under. Kan du dra på en guidet tur til du ser makabre synet av mange bein plassert på displayet. Det er en svært bevegende opplevelse, og du vil gå tilbake på en reise gjennom tid.

Det er mange dikt og passasjer skåret gjennom katakombene ved inngangen vil du se en som sier "Halt, dette er rike død". Det er ganske langt ned - 130 trinn i alle - og turen tar deg langs om to kilometer, tar ca 45 minutter for å fullføre.

Oppdage katakombene

Det er noen attraksjoner så interessant som Paris katakombene, så dette er absolutt en av attraksjonene å sette på listen over ting å se når du har avgjort fra Charles de Gaulle Flyplasstransport til byen. Paris er ikke kort av attraksjoner, men hvis du ønsker å gjøre noe litt annerledes under ditt opphold her, vil du angre ikke dette merkelige nettstedet.