Reise

Flotte steder å spise i Roma

Italia er et paradis for matelskere og Roma er intet unntak; men som de fleste byer er det lurt å gjøre noen undersøkelser de beste restaurantene for å finne den mest autentiske mat mens i byen. Transport til flyplassen Fiumicino kan ta deg siste noen fantastiske lokale flekker å ta merke til. Her er noen anbefalinger.

Hjemmelaget mat i byen

Den italienske sier "akkurat som mamma gjør' sagt for en grunn, det er ikke noe bedre enn autentisk italiensk mat. Finne de beste stedene å spise det kan være en søken etter alle besøkende til Roma, men. Familiedrevet La Tavernaccia vil gi deg stor autentisk hjem matlaging og er populær blant lokalbefolkningen, som alltid er et godt tegn. Kaotisk atmosfæren vil gjøre for en livlig kveld, og starter med en fantastisk hvitløk bruschetta får måltidet til en god start. Det er et flott sted å prøve lasagne, men alle rettene er utmerket og desserter er spektakulære.

Trastavere er flott for restauranter og barer, og du finner Roma Sparita i en av de vakre piazzaene. Her kan du spise god mat utendørs om sommeren, omgitt av de unike bygningene av Roma. Restauranten serverer enkle romersk mat, og blant rettene finner du cacao e pepe pasta, som er laget av pecorino ost. For sjømat elskere, en må prøve er cozze alla marinara, et flott parabolen blåskjell i hvitløk, chili pepper og tomat.

En annen stor restaurant å prøve i Trastavere er Da Enzo, i fredelig østsiden av Trastevere. Vektleggingen her er ingrediensene alle vin, ost, egg og kjøtt serveres er 100% økologisk. Det er spesielt kjent for sine baccala og fylt squash blomstrer.

Hjemmelaget mat utenfor byen

Kan du våge utenfor sentrum av Roma for å utforske området rundt, og du kan oppdage potensielle arenaer på Fiumicino-flyplassen. Et flott sted å få litt frisk luft er Vascello, som er i Monteverde området. Det er høyt oppe så det vil bli fantastisk forfriskende breezes for å fan utenfor tabellen. Eierne er sardinske, så maten er et godt eksempel på at bestemt mat, med ravioli med ricotta og sitron og spaghetti med herdet fisk roe. De tjener også stor carbonara og matriciana sauser.

Hostaria Antica Roma er å finne på Appian-veien og er et flott sted å ha lunsj etter en tankevekkende besøk berømte katakombene. Det har en vakker skyggelagt gårdsplass og var faktisk et mausoleum selv 2000 år siden; Det er bygget rundt et monument som ble bygget for frigjort slaver av keiser Augustus. Fersk fisk serveres hver dag og antipasto inkluderer villsvin pølser og skarpe og deilig pecorino ost. Eierne er veldig vennlige og imøtekommende, og det er en allsidig fantastisk matopplevelse. Du vil virkelig bli bortskjemt med omfattende menyen.

Spise i Roma vil være en fantastisk opplevelse hvis du tar deg tid til å se på mulighetene. Transport til flyplassen Fiumicino kan ta deg til en ferie fylt med deilig og ekte matopplevelser.