Reise

Studere i utlandet i provence - klassikerne

Klassikere studenter fokusere ofte på det bankende hjertet til det romerske imperiet, den store byen Roma. men mange provinsene tilbyr fascinerende utsikt over det romerske imperiet grad. Det er umulig å forstå Romerriket uforstandige land langt utenfor Romas vegger. Provence er et utmerket sted å ta klassikere skoleklasser for å studere i utlandet: Nimes og Arles og kommunen Vaison-la-Romaine inneholder utmerket ruinene av romerske provinsielle byer, inkludert fascinerende bevis på byen byggemetoder.

Nimes

Byen Nimes ble en romersk koloni før 28 F.Kr, året for utstedelse av de tidligste bevarte romerske mynter fra byen. Det lå på Via Domitia, en romersk vei, konstruert i 118 F.Kr koblet Italia og Spania. Keiser Augustus ga det omfattende voller, som to porter fortsatt i dag, og mange andre romerske bygninger ble bygget - inkludert det imponerende amfiteateret i byens sentrum.

Mens han studerte i utlandet i Nimes, studentene kan begynne å få en forståelse av hvordan romerske byer over hele riket ble bygget. Amfiteatret, fortsatt brukes i dag, har overlevd århundrene med bevis på hvordan publikum var beskyttet fra varmen fra sommersolen intakt. På Pont du Gard, en godt bevart akvedukten nær Nimes, kan studenter identifisere bevis for romerske byggemetoder i stillas marks og nummerering av steiner. Tilbake i byen, besøke Maison Carrée er givende: det er en av de mest godt bevarte templene fra hele Romerriket. Det ble bygget av Marcus Vipsanius Agrippa og dedikert til hans to sønner, Gaius Caesar og Lucius Cæsar. Det er en flott mulighet for klassikere elevene å forstå hvordan det føltes for en romersk å gå inn et tempel.

Arles

Byen Arles ble tatt av romerne i 123 F.Kr og fikk politisk når den stod Cæsar mot Pompey. Mange av de romerske bygningene overleve, inkludert et teater, bad og et amfiteater som fortsatt i bruk. Det er en annen utmerket sted for klassikere studenter å besøke når studere i utlandet, med offentlige underholdning strukturer gi dem muligheten til å forestille hendelser iscenesatt to tusen år siden.

Vaison-la-Romaine

Romerske ruinene i kommunen Vaison-la-Romaine er på en slående kontrast til de i Nimes og Arles. Etter den romerske erobringen i 125-118 F.Kr., den lokale keltisk stammen, Vocontii, kan du beholdt tilstrekkelig autonomi og myndighet i regionen å hindre byen fra å være nytt stiftet langs en rigid romerske plan. Besøk Vaison-la-Romaine er dermed et eksemplar av Hvorfor studere i utlandet er så verdifull: klassikere studenter vil kunne se og føle forskjellen mellom en romersk by og en urfolk by, åpne øynene til mangfoldet av kulturlivet i Romerriket.