Reise

Perfekt villa brekke iMenorca

Så du har bestemt deg for en villa ferie og valgt Menorca? Godt valg! Mens det ikke er så stor og innholdsrik som de nærliggende øyene, er det ganske the perfect getaway å gi deg hvile og avslapping du kan være ute.

Men bare fordi det er en liten øy betyr ikke at det begrenser alternativene. En villa ferie i Menorca tilbyr en rekke valg når det gjelder måten du kan tilbringe ferien.

Her er noen av alternativene.

Enkel sol og Sand ferie

Sannsynligvis den mest populære blant visjonen om en perfekt middelhavsferie, dette er den perfekte øya til bare lounge rundt, suge opp sollys og dukkert i vannet når det blir for varmt - ditt eget basseng eller havet. Med en kystlinje som strekker seg over 216 kilometer og mer enn 80 strendene (fleste som er uberørt), vil du definitivt føle langt fra madding mengden her.

Noen av de mest populære strendene er Son Bou (med øyas lengste strand); Cala Pregondina, som mange anser for å være blant de vakreste; Binibiquer og Arenal d'en Castell, som er populært for de som ikke ønsker å være langt borte fra komforten av luksuriøse feriesteder; og Es Grau, som, på grunn av sine grunne sandstranden hylle anses best for de med barn.

Naturelskeres ferie

Så du vil din villa ferie en av å kommunisere med naturen? Menorca er fortsatt det beste valget! Øya har deklarert et biosfærereservat av UNESCO siden 1993, det er derfor mange av sine naturressurser forblir urørt. Faktisk er det 19 områder av spesiell interesse, sammen med fem parker og reserver - inkludert den naturlige park Albufiera des Grau.

Vurdere orkidé jakt med et fotografi eller maleri over landskapet og bli trollbundet av de vakre villblomster som valmuer, marigolds, vill roser, rock roser, ragworts, tistler og blomstrende hvitløk (de er virkelig vakker, bare ikke lukte dem); gå på fugletitting turer og sjekke ut noen arter fra listen; eller bare gå den fantastiske klipper og gorges du naturen i sin fulle prakt.

Historie og arkeologi Buff ferie

Hvis får et glimt av fortiden er din ide om en fantastisk villa ferie, er det ingen mangel på historiske steder og arkitektoniske attraksjoner over hele øya. Mahon og Ciutadella er de beste stedene å starte: ikke gå glipp av La Mola festningen på nordsiden av Mahon havn, Fort San Felipe ved inngangen til porten og museer i nærheten Mahon markedet. I Ciutadella, hele byen er en historie leksjon i seg selv, men savne ikke steinbrudd samt største og mest fantastiske necropolis på øya, Cala Morell.