Reise

Londons severdigheter

Madame Tussauds

Rangert som en av "Londons all-time favoritt turistattraksjon" Madame Tussauds har vært åpent for publikum siden 1835. Madame Tussauds er wax museum utstillingsvindu liv størrelse modeller av verden berømte kjendiser. Museet tilbyr 14 soner av ren begeistring av sin fantastiske liv størrelse modeller og en 4D filmopplevelse. Listen av celebrity statuer på museum inneholder idrettsfolk, skuespillere, populære politiske figurer, musikklegender, forfattere, religiøse ledere og kjente kunstnere av alle slag.

Madame Tussauds ligger i sentrale London, nær Regent's Park. Museet eies av Merlin Entertainments group, den største europeiske operatøren av turistattraksjoner. Madame Tussauds i London var først av sitt slag og en kopi av det kan sees på 9 andre byer i verden nå. Populariteten til museet førte til global ekspansjon i år 1970 og i dag har vi Madame Tussauds museum i følgende byer: Amsterdam, Berlin, Wien, New York, Las Vegas, Hollywood, Washington DC, Bangkok, Hong Kong og Shanghai.

Museet er oppkalt etter sin grunnlegger Marie Tussaud en fransk ekspert i kunsten å voks skulptur. Hun tok til voks modellering i en ung alder 16. Hun begynte museet på Baker Street med sitt første solo utstilling og utvidet langsomt hennes kreasjoner. I dag står museet på Marylebone veien viser tusenvis av voks skulptører til millioner av turister.

Museum of London

Museum of London forteller historien om London og hvordan byen har overlevd gjennom turbulente tider og har kommet. Det ligger på London veggen er i gangavstand fra St. Pauls Cathedral. Attraksjonen er en må se for alle turister som det hjelper deg å forstå historien om en av de største byene i verden. Inngang til museet er gratis men en minimal avgift belastes vise Cheapside forråd.

Museum of London ble åpnet i år 1976 og er designet av arkitektene Philip Powell og Hidalgo Moya. Stedet ble pusset opp i 2010 og det har nå mer plass accomodating mer gjenstander fra engelsk historie. Museet forklarer i kronologisk bestillingsendringer brakt til byen romere og senere borgerkrigene. Overlevelsen av byen etter den beryktede pest og bybrannen i London er forklart på en tiltalende måte.

Nye utstillingsplass i museet forklarer mer om Londons moderne syn og mote. "Inspirerende London" er for eksempel et nytt Galleri utstillingsvindu moderne endringene i Londons ideen om inspirasjon og originalitet.