Reise

Topp fem kjører turer i australia

Australias ekspansive landmasse gjør den perfekt for sightseeing og Dyreobservasjoner, som hver best gjøres gjennom en kjøring omvisning på landets enorme landskapet. Her er noen av de beste self-drive tours og turer som Australia tilbyr ingen nasjon er bedre for en biltur.

Victoria

Den sørøstlige delstaten Victoria er kjent for sin tett befolkning, men dens stor Hochalpenstraße tilbyr et annet synspunkt helt. Gjør en start fra Wangaratta, og endte på Bairnsdale, besøkende vil passere små pittoreske byer og enestående skjønnhet Mount Feathertop satt i Alpine nasjonalpark.

Denne ruten er stor for turgåere som parken fører til staten skog og tilbyr stor gangruter og utsikt. Som du vil passere gjennom fjellterreng, er det viktig å kle og pakke riktig som forholdene kan endres raskt.

Tasmania

For besøkende bor i Tasmania, er Bass Highway rute flott for visninger og bilkjøring. Launceston er det beste stedet å starte før du gjør din vei gjennom de små byene Penguin, Stanley og Smithton før du kommer til nordvestkysten.

Denne ruten er den beste måten å se Nord Tasmania og bærer god frukt - bokstavelig talt - med flotteste kirsebær tilgjengelig i januar.

Ny Sør Wales

Den beste kystveien finnes, Grand Pacific stasjonen er som andre steder i verden. Fra utkanten av Sydney, bør reisende være sikker på å få ved motorvei tidlig å gjøre mest av utsikten på vei til Wollongong.

Det er noen flotte strender å utforske underveis, inkludert brenner palmer, Garie og tid, men store parker er også stiplet langs denne ruten, den mest kjente av dem er Royal National Park.

En må-se må være Sea Cliff Bridge, med utsikt over hvor du kommer fra til hvor du skal.

Ny Sør Wales

En ytterligere innlandet tur er den Alpine måten. Stirrer på Jindabyne, bare av snødekte fjell, og kurs i aclose som Corryong i Victoria, har denne ruten alt. Ikke for feint hearted ta sin blåser veiene deg gjennom aktivitet hotspots perfekt for terrengsykling, fotturer og kajakk langs Thedbo elva. Kosciuszko National Park er også en stor stopp av med flott natur.

Queensland

Endelig tilbyr ekte Outback opplevelse som motorveien Landsborough i Queensland. Kjører fra Longreach gjennom til Cloncurry, vil du få en ekte smak av det de kaller 'dinosaur fossile land'. Hjem til den australske alder av dinosaurer Museum of Natural History, besøke er en fin måte å utforske Australias historie og geologi.