Reise

Spilling i hytter i morzine - de beste titlene å plukke

For gjester betaler gode penger for sine hytter i Morzine, kan spill ikke virke som en prioritet, eller noe å gjøre hele. Men som en ung person vil fortelle deg, en god virtuelle utfordring er en av de beste måtene å samtidig bort en stormfull, blustery kveld når løypene er lukket. Heldigvis for vinter sport entusiaster, det er en rekke titler som viser deres favoritt sport, på tvers av alle de viktigste systemene og gaming generasjoner.

Faktisk har det vært en nisjemarked for ski og snowboard siden nesten tidenes gaming, med gamle Atari 2600 gir først av mange titler forsøker å gjenskape opplevelsen av booking villaer i Morzine eller en annen resort og tar til bakkene. Første forsøk av denne typen, enkelt kalt "Ski", var relativt populære på tiden, og banet vei for det som skulle komme.

I påfølgende år og 'generasjoner', har det knapt vært et tilfelle av en gaming system utenom minst én vintersport spillet blant titler i sitt bibliotek. Det faktum at snowboard er ofte betraktet som en "ekstrem sport' hjalp bringe titler til mainstream, med midten av 90-tallet serier som kule landegrenser (på opprinnelige PlayStation) gyting flere spinoffs og enda mer kopiert. Spillbransjens fascinasjon med lett-å-pull-off stunts, ikke mulig i tidligere systemer på grunn av grafisk begrensninger, bidratt til å gjøre disse titlene best-selgere, en trend som er avkjølt betydelig i dag, men fortsatt steiler hodet fra tid til annen.

Som snowboard var klatre til toppen av spillbransjens diagrammer, men fortsatte ski å okkupere en mye mer nisje posisjon i markedet. Mens visuelt imponerende i sin egen rett, ski sett ofte på som en mye mer "elite" (og kjedelig) sport enn snowboard, og er derfor litt vanskeligere å offentliggjøre tiltalende for et øyeblikk-tilfredsstillelse-søker som spillere. Likevel titler som "Val D'Isére Ski Park Manager" (et detaljadministrasjon spill i stil med Sim City for PC) eller 'Nagano OL' (en multi-hendelse simulering spillet på gamle Nintendo 64 og PlayStation) har bidratt til å holde flammen levende gjennom årene.

Resultatet av denne trenden er at i dag, spillere tomgang bort timer på deres chalets i Morzine har en rekke titler å velge mellom. Og mens tallene er noe skjevt mot retro konsoller, nyere systemer tilbyr også nok titler å holde alle selvrespekt vinter gamer fornøyd!