Reise

Hvordan velge den rette hus båten for deg

Det er viktig å velge mest pålitelige håndverket hvis du vil nyte "Charter" eventyr. For nybegynnere, sa båter i moderne kategorien og mål fra 30 til 50 meter. Disse fartøyene er produsert og finjustert for forskjellige seiling forhold.

Det første trinnet i å velge en husbåt er å fastslå typen og størrelsen på båten. Så, se etter en Båtutleie firma via Internett eller ved å be om henvisninger fra folk du stoler. Gi spesifikasjoner og angi innstillingene slik befrakter kan hjelpe deg i en beslutning. Klienter uten noen erfaring i seiling må leie en skipper og mannskap å navigere husbåten. Imidlertid vil dette medføre tilleggskostnader bortsett fra utleie, drivstoff og port avgifter.

Kontroller at båten har en eller to vind kuler. Denne mekanismen er brukt til ventilasjon selv om noen moderne fartøyene er utstyrt med air condition enheter. Kontroller båtens grunnleggende utstyr og se om det er utstyrt med sikkerhetsutstyr, kommunikasjonsenheter, navigasjon implementerer og grunnleggende verktøy. Du må kanskje leie en GPS (fleste Plasserer System) enhet hvis du ønsker en.

De fleste charterselskaper gir mobiltelefoner med VHF (svært høy frekvens) sendere. Dette kan brukes for personlige anrop forutsatt du betaler for aktivisering og bruk. Du kan også be om dykking utstyr som snorkel, svømmeføtter, maske og oksygentank. Det er imidlertid lurt å ta med eget fordi leie er ganske dyrt. Dessuten kan utstyret se målinger.

Husbåten har vanligvis et kjøleskap og is brystet for hermetisk og flaskevann drikkevarer. Kontroller at du bekrefter dette med BSAC før du signerer en kontrakt. Forresten, gjennom vilkårene og betingelsene i avtalen om alt er i orden. Du må betale et innskudd på minst 50 prosent mens balansen bli avgjort før seile. Spørre om forsikringsdekning. Dette er viktig for alle sjøreise ved ulykker.

Reise lyset. Ta bare viktig som lys og varme klær, håndklær, svømme slitasje, førstehjelpsutstyr, parasoller og bred Bremmet hatter. Tepper og sengetøy tilbys vanligvis av befrakter. Forberede en tidsplan slik at du ikke kaste bort tid og sikre at du nyte hvert minutt av din husbåt sidesprang. Husk at dette toktet er relativt dyre så sørg for at hele reisen blir minneverdig.