Reise

Nøysom strandaktiviteter

Gå på stranden er absolutt en av de beste aktivitetene for sommeren. Men så mange mennesker tror at å ha litt moro innebærer mye penger også. Dette bør ikke være tilfelle så du kan faktisk gjøre mest ut av ferien stranden uten å bruke mye.

Så, her er de beste nøysom beach aktivitetene som du kan prøve med familie og venner.

1. Drageflyging

Stranden er et ideelt miljø for drageflyging med sine vindfulle fjæra. Så, hvorfor ikke lage en kite og så gå utendørs for noen drageflyging økter? Du har ikke egentlig å kjøpe en kite siden kan du enkelt lage en med papirer og andre lette materialer som plast poser. En drageflyging konkurransen kan være strålende som har høyest kite vinner. Dette er en gratis og morsom aktivitet du kan eksperimentere på mens du er på stranden.

2. Spill og forme Sand

Snowman vinteren er en kul ting å gjøre. Men når du er på stranden, gjør sand engler, slott, fjell og andre ting kan være ekstra avkjøle. Ta ut kunstneren i deg og opprette beste sand skulpturen du kan. Denne aktiviteten vil er gratis og holde deg gående og holde mens ferie på stranden. Du kan også sette i noen kvister, skjell og småstein til din mesterverket å gjøre det mer imponerende. Selvfølgelig, nytes dette best med dine kjære for ekstra moro og spenning.

3. Fiske

Du trenger egentlig ikke dyrt fiske tannhjul å fange fisk. Hvis du er på en strand, kan du hente noen garn og enda en bøtte og se hva du kan ta. Noen, spesielt barn vil bli fornøyd med denne morsomme aktivitet. Dette kan også være en fin måte å lære barna om forskjellige sjødyr.

4. Gå på skattejakt

Selv om stranden er en skatt, kan du eksperimentere for noen skatten jakt aktivitet med venner, familie eller barna. Plant skatten og lage et kart. Deretter kan du definere en hinderløype fører til skatten. Tepper, strandstoler og sand leker er gode elementer til bruk i kurset at du trenger å ta med i pakken.

5. Spill Bowling

Bowling på stranden? Vel, trenger du ikke å gå bowlinghallen å spille. Du kan bruke tomme flasker og stranden ballene for denne aktiviteten. Denne sporten kan være mer spennende når du spiller det med sanden.

6. Gå og samle

Stranden er et fantastisk sted å gå rundt. Det er også en kilde til Håndverksutstyr som steiner, skjell og andre objekter. Også kan gå på stranden redusere stress og du sette pris på det vakre omkringliggende. Så hvis du har mye tid, ta en gratis tur og oppleve en unik form for glede.

Disse aktivitetene er gratis eller bare involverer minimal kostnad. Så har nyte strandferie ikke å være så kostbar etter alt. Alt du trenger er litt fantasi og kreativitet.