Reise

Å utforske det praktfulle okavango-deltaet

Afrikansk safari helligdager er blant de mest populære opplevelsesferier tilgjengelig, og med så mye å tilby for dyrelivet lover på dette kontinentet er det lett å se hvorfor. Hvert land er hjem til en unik og mangfoldig miljø, og kontinentet som helhet verter noen av planetens mest utrolige dyr, plante og fuglen arter.

Med så mange turer å velge mellom og afrikansk safari ferie turer kjører i flere afrikanske land, er det bundet til å være en tur som vil møte dine forventninger. For eksempel vurdere det fantastiske Okavango-deltaet.

Okavango-deltaet

Mange afrikanske safari ferie er basert i Kenya og Tanzania, Botswana, da disse er de viktigste reisemålene for småblødninger kontinentets berømte løver, flodhester, Buffalo og elefanter. Okavango-deltaet i Botswana er et fantastisk reisemål; Denne våtmarksområde dekker et område på over 16 000 kvadratkilometer, og er verdens største innlandet elvedelta. Deltaet består av en innviklete nettverket av kanaler og på noen afrikanske safari ferie vil du ha muligheten til å reise med Mokoro - en tradisjonell kano.

Isolasjon, fred og uberørte omgivelser er navnet på spillet i The Okavango-deltaet safari leirene her er blant de mest eksklusive. Bygget i tråd med de naturlige omgivelsene, tilbyr leirene også gjestene en førsteklasses lodge naturopplevelse.

Deltaet er omgitt av enorme Kalahari ørkenen og matet av Okavango-elven, som har sitt utspring i Angola. Dette området er en som overlever på grunn av April og juni regnet som fylle elven ved kilden. På denne tiden av året kan flom av ferskvann sees sprer seg gjennom svingete kanalene og i lagunene.

Er her sannsynlig å se elefanter, flokker av bøfler, beite antilope og majestetiske giraff, og hvis du er heldig, kanskje du også finner mer unnvikende Leopard eller Cheetah. Fordi området er 160 arter av pattedyr og over 150 arter av reptiler, er det ingen mangel på dyrelivet småblødninger muligheter.

Innen Okavango finnes det noen luksus leire som er nøye kontrollert av lokale naturvern organisasjoner. Dyrelivet er prioritert her, og mens regjeringen ønsker å fremme dyrelivet og tillater besøkende, i et forsøk på å opprettholde naturlige miljø og økosystemer det begrenser antall turister besøker hvert år.