Reise

Oppdag planetens mest utrolige wildlife på afrikansk safari turer

Hvis du er en ivrig dyreliv elsker, skal definitivt afrikansk safari turer på eventyr ferie agendaen. Om du foretrekker å sove under stjernene i bushen eller i en mer komfortabel lodge i en av spill parker, vil det være en ferie som passer.

Kenya og Tanzania

En god del av afrikansk safari turer kjøres i Kenya og Tanzania, som det er her spillet er mer produktive og dyreliv-sighting er mest tallrike. Fra Arusha nasjonalpark Tarangire og Lake Manyara, og fra Serengeti til Masai Mara, er dette området sprengning i skjøtene med noen av planetens mest fantastiske dyrene.

Geografien i regionen er variert og er formet av millioner av år med intens vulkanske og tektonisk aktivitet. Great Rift Valley dominerer landskapet, og er hjem til store innsjøer, høye fjell og vulkaner og vann. Sjiraffer, elefanter, løver og Buffalo streife området og himmelen over vrimle av utrolig fugleliv. Afrikansk safari er turen av livet for de med lidenskap for å lære om planetens dyreliv.

Arusha nasjonalpark, både Mount Kilimanjaro og Mount Meru, er et fint eksempel på tanzaniansk landskap og tilbyr en fantastisk kombinasjon av frodig regnskog, vulkankratere og vakre innsjøer. Flodhester er den stor attraksjonen her som svart-hvitt Colobus Monkey og det afrikanske Buffalo.

Opplevelsen av Serengeti sikkert lever opp til sitt rykte og denne store østlige regionen er kryr av dyreliv. De fleste turer vil tilbringe noen dager her for å utnytte den utrolige muligheter på tilbud. For fuglen beilere oppleves Ngorongoro Crater. Denne relativt uberørt område er et populært fuglefjell for grasiøs struts, de praktfulle Bustards og humoristisk sekretær fugler.

Afrikansk safari turer vil se du reiser gjennom noen av de mest overveldende natur - vanligvis på en morgen og kveld spillet stasjonen hver dag. En lokal guide som er erfarne i sighting dyrelivet følger. Lek kjører kjøres i åpne toppet jeeper eller eks-army lastebiler, som tilbyr fantastisk utsikt i alle retninger så alle får sjansen til å se. Disse komfortable biler tilbyr et vindusete for alle betyr at ivrig fotografer har muligheten til å få noen fantastiske bilder.

Om best afrikansk safari turer, vil mat og overnatting bli inkludert som overføringer, en reiseleder og en lokal guide.