Reise

Pattedyr - ser på tiger turer

Stjernen i alle Tiger turer er naturligvis ikoniske stor katten av det indiske subkontinentet. Men det er ikke de eneste pattedyr dyreliv entusiaster kan håpe å observere over India og West Nepals nasjonalparker og reserver. Begge land er hjem til en rekke pattedyrarter, som de ekspert naturalists guiding Tiger turer vil oppsøke og påpeke - inkludert Leopard, Jungle katten, asiatisk elefant, asiatisk villhund (indisk vill hunden), Wolf, Leppebjørn og civets. Noen av følgende parker og reserver, kan entusiaster nyte utmerket pattedyr-ser.

Bandhavgarh nasjonalpark (India)

Bandhavgarh National Park er en av Indias fineste reserver og en utmerket beliggenhet for Tiger turer. Morgen og kveld spillet kjører regelmessig møter mektig dyr, erfarne tour-leverandører som tilbyr en høy suksessrate på observasjoner. Relativt lite område av parken oppretter en høy tetthet av dyreliv, slik at besøkende også se mange annet mammal art. Det er mulig å se asiatisk villhund, Leppebjørn og selv Wolf, samt villsvin, Golden sjakal, aper, hjort og antilope. Bandhavgarh hill fort utsikt over nasjonalparken gjør det et spesielt sted for pattedyr watching.

Panna nasjonalpark (India)

Utflukter til den praktfulle nasjonalparken Panna er spesielt naturskjønne, dyreliv prospers Ken elva. Parken tilbyr muligheten til å se mange unnvikende pattedyrarter, inkludert Leopard; om natten tar tours besøkende for å se unnvikende nattaktive arter som jungelen katten og civets. Panna nasjonalpark er også hjem til en rekke Indias hoofed pattedyr, inkludert Chinkara og Sambar. Lavere antall turister i denne parken gir dyreliv entusiaster klarere muligheter for å se disse vakre pattedyr.

Pench og Kanha reserver (India)

Noen muligheter kombinere disse to fantastiske reserver i en minneverdig pattedyr-opplevelsen. Kjøring i morgen og kveld gjennom en rekke habitater, kan dyreliv entusiaster håpe å se Tiger og kanskje leoparden, samt Gaur, flekket og myr hjort, Sambar, villsvin eller Golden Sjakalen. Antilope og aper florerer. Asiatisk villhund og Leppebjørn er også bosatt i reservene. For å fullføre sine mammal ser, kan besøkende utvide deres turné til turist-fri Tadoba Reserve.

Suklaphanta naturreservat (Nepal)

Suklaphanta Wildlife Reserve i West Nepal er en vakker reserve, beskytte noen av de mest omfattende og rikeste grasslands av Asia. Det er kjent for sin utmerkede bosatt og besøke fuglebestanden, med over 400 arter registrert - men det er også hjem til mange pattedyrarter. Disse inkluderer asiatiske elefanter og store indiske en-horned neshorn, sumpen, flekket og Hog hjort, Golden sjakal, Terai Langur, Leopard og praktfulle Tiger. Turer kan også utvides til Koshi Tappu naturreservat.