Reise

Tiger helligdager for eventyr entusiast

Har du alltid ønsket å venture i indisk jungelen på jakt etter Tiger? Ferier i den nordlige delen av India med fokus på observasjoner av denne majestetiske stor katten blir stadig mer populært blant dyrelivet elskere. Tiger helligdager kan kombineres med en kulturell utflukt også, dersom du ønsker.

Bestilling med en anerkjent og etablerte selskapet sikrer at du har fred i sinnet av en regulerende bærekraftig turisme akkreditering. Hvis du at dette er kan du være trygg på turene kjøres på en miljøvennlig måte. Noen selskaper er også aktivt involvert i wildlife bevaring og bidra til noe bedre både økonomisk og operativt. Også, noen selskaper støtte lokale gjestehus og lodges og, om mulig, bruker lokale guider til å følge turen for å gjøre en positiv innvirkning i samfunnet.

Som tur?

Den første og viktigste ingrediensen når du reserverer Tiger helligdager å velge turen rett for deg. Må du forskning og synes om akkurat hva du vil, hvor mye reiser du vil gjøre, overnatting du er ute etter og antall reserver du ønsker å besøke. For eksempel vil du turen å fokusere utelukkende på stor katten eller foretrekker du en mer variert naturopplevelse? Du må også vurdere hvem reiser på tur og om losji og reiserute er egnet for alle medlemmer av partiet. Når du begrense kravene, gjøre du også valg av reiseruter mer håndterlig.

Bestiller turen

Når du har bestemt deg for selskapet å bok med du kan bestille online eller over telefon. Hvis du har ytterligere spørsmål som ikke er besvart i forskning, nå er tiden for å be dem. Booking skjemaer må fullføre og en innledende depositum betalt. Når dette er gjort, vil du motta bekreftelse med detaljer av din reiserute og annen reiseinformasjon kreves (visum, immunizations etc).

Den enorme fordelen av booking med en etablert bedrift i stedet for å gå den alene er at medarbeidere er erfarne i feltet. De vil være mer enn glad for å dele sin geografiske og logistiske kunnskap med deg så mange har jobbet på veien som turledere og kan trygt svare på eventuelle spørsmål du måtte ha.

Når det gjelder Tiger helligdager, for mange dyreliv entusiaster vil dette være kulminasjonen av en levetid drøm. Ingenting kan sammenlignes med sighting dyreliv i sitt naturlige habitat, og når opplevd, er det umulig å glemme.