Reise

En school skitur - vanlige spørsmål

Hvis du vurderer å embarking på ski skoletur for første gang, kan noen av de følgende vanlige spørsmål og svar være nyttige.

Hvor går slike turer til?

Kanskje tradisjonelt fransk, sveitsiske, italiensk og østerrikske Alpene var hovedreisemålene - og de forblir en stor del av mange skolen ski tur reiseruter. Men de siste årene har nye destinasjoner for skoler åpnet opp, inkludert steder som Andorra og Nord-Amerika.

Hvordan kan du bestemme hvilke resort er best?

Det er nå så mye valg at det har å bli innrømmet at det ikke er alltid lett å velge! En god start poenget er å finne en spesialist leverandør av skolen ski tur reiseruter og be om råd. Noen alpinanlegg er ganske enkelt bedre rustet for noen typer krav enn andre - for eksempel aldersspredningen av partiet kan gjøre en forskjell. Spesialist vil hjelpe matche dine krav mot tilgjengelige alternativer.

Alle trenger noen erfaring?

Nei, ikke i det hele tatt! Mange skianlegg har gode "barnehage bakkene" og de vil ta studentene sakte opp ferdigheter stigen med nybegynnere.

Må barn kjøpe eget utstyr?

Nei, som organiserte turer eller kan lage ordninger for leie. Deltakerne må imidlertid vanligvis å investere i sin egen varme klær.

Er flytrafikken nødvendig?

Nei, og det kan være en velsignelse hvis du har studenter med flying fobier. De fleste av Alpine og Pyrenean resorts kan enkelt nås med buss i håndterbare tidsrammer fra franske kanalen portene. Selvfølgelig, innebærer Nord-Amerika en lang fly reise.

Hva slags overnatting tilbys?

Dette varierer enormt avhengig av turen du har valgt og resort. Som regel er i (segregerte) sovesaler eller liten gruppe-rom. Standardene er vanligvis høyt hvis du reiser med en etablert og erfaren leverandør.

Hva er for å gjøre bortsett fra ski?

Dette er en annen viktig ting å ta råd på og holde inne sinn når du velger resort. Yngre mennesker trenger å bli holdt opptatt hvis unngås, og ikke alle feriesteder verden ha nødvendigvis de samme fasilitetene for ikke-ski aktiviteter. Noen, men tilbyr utmerket flere ting å gjøre, inkludert turer til lokale tettsteder eller byer, svømming, ikke-ski vinteridretter, kinoer, diskoteker og så videre. Igjen, ta råd på dette.

Hvor utfordrende blir maten?

Det er svært lite sannsynlig å være et problem. Stå på ski sport brenne stort antall kalorier og derfor maten er vanligvis rikelig og kalori-karbohydrater intensiv. Det blir også vanligvis en type mest unger vil være godt kjent med, inkludert pasta, pizza, supper, kjøtt og chips pluss masse kaker osv. Det er ikke til å være kontroversiell for de aller fleste av typiske deltakere på ski skoletur.